Bağımlılıkla Mücadele Yolları

Sakarya Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Şube Müdürlüğü ve Sakarya Üniversitesi Bağımlılıkla Mücadele Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Bağımlılıkla Mücadele Yolları" konulu bir eğitim etkinliği gerçekleştirdi. Eğitime, üniversite personeli ve öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlik kapsamında bağımlılığın etkileri, belirtileri ve önlenmesi hakkında bilgi verilirken aynı zamanda günümüzün büyük problemlerinden biri olan dijital bağımlılık ile ilgili de bilgiler verildi.

Doç. Dr. Hasan H. Taylan, Sakarya Valiliği ve Sakarya Üniversitesi yönetiminin desteğiyle bağımlılıkla mücadelede kamusal sorumluluk programlarını gerçekleştirmeyi planladıklarını ve bağımlılıkla mücadelenin yollarından ve öneminden bahsetti.

Etkinlik, Doç. Dr. Hasan Hüseyin Taylan’a teşekkür belgesi takdimiyle sona erdi.